Stroomvoorziening

Niks is vervelender dan een slecht functionerende of uitvallende stroomvoorziening. Aangezien er op de meeste festivalterreinen weinig tot geen stroomvoorziening aanwezig is wordt deze veelal speciaal voor het evenement aangelegd.

Wij hebben de kennis en materialen in huis om een deugdelijk ontwerp te maken en de geschikte materialen te leveren.

Stroomplan

Voor ieder festival maken we een stroomplan, gebaseerd op de verbruikers. Dit zijn niet alleen onze eigen materialen, maar ook barren, koelingen, verlichtingsmasten, catering of snack-kramen en eventuele andere verbruikers. Door een gestructureerd stroomplan en de juiste uitvoering hiervan wordt de kans op overbelasting en storingen aanzienlijk geminimaliseerd.

Mocht er onverhoopt toch nog iets fout gaan is de fout snel gelokaliseerd. Bij ieder evenement waar wij de stroomvoorziening verzorgen hebben we minimaal 1 persoon stand-by voor en gedurende het evenement. Niet alleen voor in noodgevallen, maar ook voor het assisteren van de partijen die aangesloten dienen te worden.

Aggregaten en bekabeling

Bij een goed stroomplan hoort natuurlijk deugdelijk materiaal. Wij werken samen met betrouwbare partners voor het leveren van de complete infrastructuur. Alle aggregaten zijn uiteraard geluidgedempt. Bekabeling en verdeelkasten zijn uitgevoerd volgens de geldende normen en worden regelmatig gecontroleerd en gekeurd.

 (Terrein-)verlichting en Nood-(paniek-)verlichting

Bij de stroominfrastructuur kunnen we ook (terrein-)verlichting en nood-(paniek-)verlichting leveren. Het aanbod (terrein-)verlichting varieert van prikkabel tot bouwlampen tot verlichtingsmasten. Tevens kunnen we 400W HQI kwikgasarmaturen leveren met diverse kleuren lampen, voor bijvoorbeeld het sfeervol uitlichten van bomenpartijen, gebouwen, etc … Onze nood- en paniekverlichting is decentraal uitgevoerd, wat betekent dat deze overal waar wenselijk neergehangen kan worden.